Van Santen Bolleurs

MELK

Mylène d’Anjou, Jonathan Demoor, Roben Mitchell e.a.
za 9 dec ’23 20:30 - 21:50
Niemand is van nature moeder; je wordt het. Met vallen en opstaan.
za 9 dec ’23
20:30 - 21:50
  • za 9 dec ’23
    20:30 - 21:50
    Philipszaal

Melk is een brave new musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt getoond. We vertellen verhalen voorbij de roze wolk en omarmen de twijfels en tegenstellingen van het ouderschap.

 

Je ziet een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. Het kind dat het ge-moeder soms spuugzat is. De persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is. De aanstaande vader die zich misschien ook wel moeder voelt. Een ‘motherfokking’ musical voor iedereen: want zit er niet een beetje moeder in ons allemaal? 

Melk is een musical die volledig meebeweegt op een score van elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief musicaltalent.

NANOEK maakt brave new musicals. Afgelopen seizoen werd deze nieuwe producent  bejubeld in de pers en meermaals bestempeld tot een verrijking voor het Nederlandse musicalgenre. 

"NANOEK, precies wat de musicalwereld nodig heeft" ★★★★

Trouw

Credits

Regie en concept Anouk Beugels Script Marijn Bellaard, Sjaan Flikweert, Elisabeth van Nimwegen, Ianthe Mosselman Componist Charlotte Dommershausen Cast Mylène d’Anjou, Jonathan Demoor, Roben Mitchell, Lisa Schol, Lieke van den Broek, Charlotte Dommershausen en Jules Christopher

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer