Salih Kilic

Danslokaal 11

Conny Janssen Danst
do 2 nov ’23 20:30
Met nieuw werk van Rutkay Özpinar, Marta & Kim en Patricia van Deutekom
do 2 nov ’23
20:30
  • do 2 nov ’23
    20:30
    Locatie: Natlab - Podiumzaal

Danslokaal is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, waarbij talentvolle makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap.

Artistiek leider Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, selecteert elke editie in samenwerking met Dansateliers en Korzo een bijzondere verscheidenheid aan talent. In Danslokaal 11 zijn dat Rutkay Özpinar (Korzo), het duo Marta & Kim (Dansateliers) en Patricia van Deutekom (Conny Janssen Danst). De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende voorstelling met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst. 

  • Exclusief consumptie 

Credits

Choreografen Rutkay Özpinar (Korzo), Marta & Kim (Dansateliers) en Patricia van Deutekom (Conny Janssen Danst) Dansers Mia Bourhis, Davide Caracciolo, Tommy Heeffer, Pommelien Van Hees, Kenji van Nieuwenhuizen, Enorah Schwaar, Mattia Trematerra, Hinako Yukimoto e.a. Coaching Conny Janssen, Lisa Reinheimer (Dansateliers), Korzo Repetitor Yanaika Holle

 

 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer