Eric Frecken

Zoals verwacht loopt alles anders

Omdenken | Berthold Gunster
vr 27 okt ’23 20:00 - 21:30
Een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen
vr 27 okt ’23
20:00 - 21:30
  • vr 27 okt ’23
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog met z’n allen in en wereldwijde pandemie.

Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!

Samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige liveband, staat Berthold Gunster dit seizoen op de bühne met een vernieuwde en verbeterde show en zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Verwacht een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen. Na een lach en een traan verlaat je het theater gegarandeerd met een andere kijk op problemen.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer