Scala Photography

Harira

Jawad Es Soufi
vr 20 okt ’23 20:00 - 21:20
vr 20 okt ’23
20:00 - 21:20
  • vr 20 okt ’23
    20:00 - 21:20
    Hertog Jan Zaal

Op een bijzonder hilarische manier laat Jawad Es Soufi zien hoe verschillend mensen in Nederland zijn. Hij vertelt op geheel eigen wijze hoe hij zich in alledaagse bezigheden verhoudt tot deze diverse zielen. Zijn observaties laten je versteld staan over Nederland. En laten je naar ons land kijken zoals je er hoogstwaarschijnlijk nog nooit naar gekeken hebt.  

Hij kruipt haarfijn in de typetjes die een heerlijke afspiegeling vormen van de maatschappij. Al die fascinerende mensen vormen, volgens hem, samen dé ingrediënten voor de beste soep van de wereld: Nederland.

De pers over Harira - Jawad Es Soufi 
“Een smakelijk en getalenteerd verteller."  (Theaterkrant) 
“Knap om te zien hoe snel hij weet te schakelen van stem of toon" (NRC)
"Jawad Es Soufi's talent voor fysiek theater en zijn schat aan observaties creeëren veel vertier" (De Volkskrant) 

"Zijn grote talent voor het neerzetten van typetjes gebruikt hij geregeld om het publiek een spiegel voor te houden" ★★★★

Trouw

Over Jawad Es Soufi:
Jawad Es Soufi is geboren en getogen in Rotterdam-Zuid. Al op zijn achttiende begonnen zijn kriebels voor het theater. Op 20 februari 2020 speelde Jawad zijn debuutshow als Sloegie in Theater Rotterdam, met 850 bezette zitplaatsen was zijn première stijf uitverkocht. Vele uitverkochte voorstellingen volgden. Harira is zijn vierde avondvullende voorstelling.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer