Dave van Hout

Club Salvador 2022

Xarah von den Vielenregen & El Tigre Blanco
verplaatst van 21 en 22 januari naar 9 en 10 september 2022
vr 9 sep ’22 - za 10 sep ’22
De rokerige nachtclub is terug!
vr 9 sep ’22
-
za 10 sep ’22

Al twee seizoenen is Club Salvador een enorm succes en ook komend jaar wordt de Philipszaal omgetoverd tot een plek die je doet vergeten waar je bent. Even kleurrijk en surrealistisch als de penseelstreken van de grootmeester Salvador Dalí zelf.

Geïnspireerd op de decadente sideshows van de vorige eeuw trakteren internationaal burleske starlet Xarah von Den Vielenregen en de Eindhovense muzikant EL Tigre Blanco je op een mix van burleske, cabaret, acrobatics, comedy en live muziek. Treed binnen in de wereld van Club Salvador.

Dress code: breng dat sjieke pak vast naar de stomerij, maak een afspraak bij de kapper en haal je meest flitsende schoenen tevoorschijn. Denk: glitter & glamour, black tie, evening dress, burlesque, roaring twenties, 30s, 40s, 50s, Great Gatsby, flappergirl, dandy, decadent chique...

  • 16 +
  • VIP en Regular area; VIP-tickets is inclusief een eigen tafel aan het podium, welkomstdrankje en hapjes. Normale tickets zijn zitplaatsen op de tribune. 
  • VIP-plekken zijn uitverkocht
  • Horeca in de zaal

 

 

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info