Gezelschappen en impresariaten

Communicatie & marketing

Voor vragen over publiciteit rondom voorstellingen, marketing en perszaken kun je terecht bij de collega's van Communicatie & Marketing: communicatie@parktheater.nl / 040 - 2 156 140.

Loes Barkema - loes@parktheater.nl - 040 - 2 156 145
Carla Evers - carla@parktheater.nl - 040 - 2 156 143
Geertje van Geel - geertje@parktheater.nl - 040 - 2156 147
Brigitte Koolen - brigitte@parktheater.nl - 040 - 2 156 142
Milly van Maanen - milly@parktheater.nl - 040 - 2 156 144

Technische informatie

Onderstaand vind je de technische gegevens van de verschillende zalen in het Parktheater. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wesley van der Lingen via toneeltechniek@parktheater.nl of 040 - 2 156 150. 

Zoals vastgesteld in de mantelovereenkomst van de VSCD en VVTP ontvangen wij graag uiterlijk 4 weken voor de voorstelling de benodigde technische informatie. Indien deze niet op tijd voor handen is dan ontvangen we graag een ingevulde checklist


Hertog Jan Zaal


Philipszaal


Kameleon


Pand P (theaterzaal)

 

Toneelmeesters

Parktheater Eindhoven heeft twee toneelmeesters die alles in goede banen leiden. Je kunt ze bereiken via toneeltechniek@parktheater.nl of 040 - 2 156 150. We stellen ze graag aan je voor: 

Rob van Nieuw Amerongen
Kees van Wijck

Tijdslot
Tijdslot
Naar aanleiding van een aantal klachten uit de omgeving van het Parktheater, is in overleg met instanties besloten een tijdsslot te hanteren voor het laden en lossen bij het Parktheater. Dit impliceert dat er tussen 00.30 uur en 07.00 uur geen transport kan plaatsvinden.

Daarnaast verzoeken we je om niet aan te rijden via de bewoonde zijde van de Le Sage ten Broeklaan. Ons expeditieterrein is bereikbaar via de parkeerplaats naast het Parktheater. Klik hier voor de routebeschrijving. Als het tijdsslot problemen oplevert met het transport van een voorstelling, dan verzoeken we je vriendelijk ruim op tijd contact met ons op te nemen via toneeltechniek@parktheater.nl.

Extranet

Met extranet kun je op elk gewenst moment de verkoopstanden (inclusief de reserveringen) van je voorstellingen inzien.

Hoe kom je op Extranet?
Je gaat naar ons Extranet. Wij raden je aan dit adres bij je internetfavorieten te zetten of deze url door te mailen naar collega’s die van onze faciliteit gebruik maken.

Inlogcode
Je typt je unieke inlogcode in die je aan het begin van het seizoen hebt ontvangen. De verkoopstanden die betrekking hebben op je voorstellingen verschijnen.

Actueel
Je kunt de verkoopstanden opvragen tot de voorstellingsdatum. De verkoopstanden zijn actueel; deze worden elke nacht bijgewerkt. De definitieve standen staan uiteindelijk op de borderel (indien contractueel vastgelegd). Indien er voorstellingen ontbreken of onjuistheden in de lijst staan, stuur dan een e-mail naar: kaartverkoop@parktheater.nl.
Voor een vlotte aanpassing is het handig als je je inlogcode vermeldt in de e-mail.

Voor vragen over Extranet kun je altijd terecht bij:
Kaartverkoop, telefoon 040 - 2 1111 22 

Eet- en slaapgelegenheden


Ben je op zoek naar een lekker restaurant of een goed hotel? We zetten het op een rijtje voor je.  


Eetgelegenheden

Onze eigen restaurants:

  1. Smaaktheater Dertien
  2. Pand P


Hotels

Wij hebben deals met verschillende hotels. Neem contact met ons op via: productie@parktheater.nl, we adviseren je graag. 

Veiligheid

Afspraken omtrent samenwerkende werkgevers op één werkplek

Volgens de Arbo-wet zijn werkgevers verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele ongevallen en gezondheidsschade bij eigen medewerkers en publiek. Ook kunnen werknemers hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld wanneer er zich een ongeval heeft voorgedaan. Het is dus voor de werkgevers en werknemers erg belangrijk om aan de wettelijke eisen te voldoen.

Parktheater Eindhoven N.V. heeft een risico-inventarisatie en evaluatie voor het gehele bedrijf. Hiermee is de Arbo-wet een geïntrigeerd onderdeel van de bedrijfsvoering. Parktheater Eindhoven N.V. verwacht van de bezoekende gezelschappen dat deze de Arbo-wet eveneens naleven en een risico-inventarisatie hebben. 

Voorwaarden met betrekking tot technische veiligheid, aansprakelijkheid en vrijwaringen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie