Wat is jouw wens voor de toekomst?

Deel het met ons en wij laten je wens landen op de maan*!

Parktheater Eindhoven en BrabantKennis presenteren Nieuwe Maan, festival voor transformatie. 
De mensheid staat vandaag de dag voor grote uitdagingen. Samen gaan we op zoek naar nieuwe vergezichten, nieuwe verbondenheid en een nieuw verhaal. 

*Een selectie van ingestuurde wensen projecteren we op de levensgrote maan die tijdens het festival in de foyer van het Parktheater hangt. 

Schiet jouw wens naar de maan

We zijn benieuwd naar jouw wens voor de toekomst.
Stuur je wens in via dit formulier:

Wil je geen formulier gebruiken? Stuur je wens dan met vermelding van je naam en leeftijd naar communicatie@parktheater.nl 

Schiet jouw wens naar de maan is onderdeel van:
Nieuwe Maan, festival voor transformatie

De hele maand januari presenteren het Parktheater en BrabantKennis Nieuwe Maan: festival voor transformatie. In een zeer divers programma vol voorstellingen, Maanredes en performances wordt het publiek meegenomen in een wereld van nieuwe toekomstbeelden vol hoop en verbondenheid. 

De maan is dit festival het symbool voor transformatie en verbinding. De reis naar de maan gaf ons in de vorige eeuw een gezamenlijk doel waardoor het onmogelijke mogelijk werd. Die verbondenheid lijkt deze dagen soms ver te zoeken. Klimaatverandering, overbevolking, pandemieën. De mensheid staat vandaag de dag voor grote uitdagingen en een opgave tot transformatie. Op zoek naar nieuwe vergezichten schetsen theatermakers en vooruitdenkers nieuwe perspectieven op de toekomst. Welke ‘moonshots’ zijn er nodig om onze grote fundamentele ambities voor de toekomst en die van de volgende generatie te bereiken? 

Ontdek het programma van Nieuwe Maan, festival voor transformatie