Tomaatje op je neus

Arno Huibers
zo 24 apr ’22 11:00 - 11:55
zo 24 apr ’22
11:00 - 11:55
  • zo 24 apr ’22
    11:00 - 11:55
    Kameleon

Vanaf de eerste seconde neemt Arno je mee op reis in zijn eigen universum. Een reis van glimlach naar schaterlach. Met muziek, subtiele humor, zijn fenomenale mimiek en een tomaatje op zijn neus laat hij zien hoe magisch de eenvoud is. 

Een vrolijk mannetje ’tovert' muziek uit neuzen en oren van de kinderen. Dat is het begin van vijftig wonderlijke minuten waarin Arno Huibers met zijn muziekmaatje Paul van der Heijden de wereld op zijn kop zet. Met eenvoudige attributen speelt hij de meest wonderlijke acts. Arno jongleert met tomaten, toetert met spierballen van kinderen, worstelt met de accordeon, enne hoe bespeel je die? Hij blaast een kaarsje uit, dat ‘floep’ op zijn hoofd terecht komt en weer gewoon brandt. Hoe kan het toch, zo heb je een bezemsteel en zo is het een levende pop die verliefd wordt op je moeder. O ja, accordeon speel je met het puntje van de tong.

We gaan natuurlijk niet alles verklappen nu, maar wel nog even dit: zo leuk kan theater zijn met een tomaatje op je neus. Je zou Arno daarom zomaar clown kunnen noemen.  O ja, natuurlijk mag je meedoen met muziek maken of in een levensgrote zeepbel zitten. En na afloop mag je op de foto in een levensgrote zeepbel !

  • exclusief (pauze)consumptie

Nieuw programma 2022/2023

Het nieuwe theaterprogramma komt eraan!
Op zaterdag 25 juni start de kaartverkoop, vanaf 16 juni kun je alvast een kijkje nemen in het programma. 

Meer info