Net Alsof

Jochem Myjer
di 11 feb ’25 en wo 12 feb ’25
Jochem Myjer komt naar het Parktheater!
di 11 feb ’25
en
wo 12 feb ’25

Jochem Myjer komt naar het Parktheater met zijn nieuwe show Net Alsof. De inhoud van de show blijft voorlopig een verrassing. Zoals Jochem zelf zegt: De leukste kinderfeestjes waren altijd die waarbij op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’

Omdat de vraag naar kaarten voor Jochem Myjer vaak enorm is en we iedereen een zorgeloze ticket-aankoop willen bieden, maken we gebruik van een inschrijving en loting.

Hoe het werkt
Van 10 juni 2024 tot en met 11 juni 23.59 uur 2024 uur kun je je inschrijven voor één van de voorstellingen via deze link De prijs per ticket is 37 euro. Er is geen mogelijkheid tot stoelkeuze en het tijdstip van bestellen binnen dit tijdvak maakt niet uit.

Nadat de aanmeldperiode voorbij is, vindt er een loting plaats. Je hoort uiterlijk 18 juni of je tot de gelukkigen behoort. Zo ja, dan ontvang je een bericht van het Parktheater op het emailadres waarmee je je hebt aangemeld. In deze mail staat een betaallink waarmee je de ticket(s) definitief in je bezit krijgt. Betaal je tickets binnen 48 uur, anders komen deze te vervallen.

Behoor je helaas niet tot de de gelukkigen, dan ontvang je hier ook uiterlijk 18 juni een mail over.  

Je kunt met maximaal één inschrijving deelnemen aan de loting. Iedere extra inschrijving wordt uitgesloten van deelname aan deze loting. 

  • Max. 4 kaarten p.p. 
  • De kaarten zijn persoonsgebonden en niet door te geven. Voor deze voorstellingen maken we gebruik van extra beveiligde Secure Tickets

Over Jochem Myjer 
Jochem Myjer (Leiden, 1977) won op zijn twintigste het Groninger Studenten Cabaret Festival. Met zijn vorige show Adem in, adem uit speelde hij zijn honderdste voorstelling in Carré en won hij de Poelifinario. Jochem speelde een aantal jaar niet in het theater, ondertussen werkte hij wel aan het derde en laatste deel van zijn kinderboekenserie De Gorgels. Op 15 november 2022 werd het gelanceerd, voorafgegaan door de Gorgelvoorleestour bij scholen door het hele land. 'De Gorgels en de laatste kans' stond 3 weken onafgebroken op nummer 1 van de bestsellertop 60. In maart 2023 is Jochem begonnen aan de try-outs van zijn zevende show Net alsof, waarmee hij in juni 2024 in première gaat.

Credits

Spel en tekst Jochem Myjer Regie Jos Thie Muziek Jochem Myjer (compositie & tekst), Rutger de Bekker (compositie), Sander Geboers (compositie), Jan Beuving (tekst) Decor Niek Kortekaas Kleding Dieuweke van Reij Licht Patrick Kramer Geluid Bo Bruijs Technische leiding Ramon Snel 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer