Remembering Elvis

Elvis Tribute Artists
zo 1 dec ’24 15:00
Beleef het grootse Elvis spektakel!
zo 1 dec ’24
15:00

Maar liefst vier van de allerbeste Elvis Tribute Artists ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de Remembering Elvis theatershow. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes want it's now or never!

Gordon Davis uit Malta laat Elvis met zijn aantrekkelijke energie en onweerstaanbare gezichtsexpressies moeiteloos herleven. Elvis Master Champion, European Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, You can't help falling in love.

De Engelse Louis Brown is een jong talent dat tijdens zijn eerste Europese kampioenschap het publiek wegblies en direct de publieksprijs won. Vanaf dat moment ontpopte hij tot een Elvis Tribute Artist die niet meer weg te denken is op het Elvis podium en er liggen vele wereldtitels op hem te wachten! Deze jongen móet je zien en horen!

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 16 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en hij won wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die The King het meest evenaart.

Ook de jonge Michael Glaysher uit Engeland mag uiteraard niet ontbreken. Met een volle prijzenkast die hij over hele wereld heeft verzameld startte hij vooral als de jonge Elvis uit de 50's. Onderhand is zijn repertoire verbreed en kan hij werkelijk alles. Daarnaast is hij al een aantal jaar het vaste gezicht in de Sun Record tour.

Deze 4 wereldsterren worden begeleid door een waanzinnige begeleidingsband die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op verschillende aansprekende podia ter wereld.

Remembering Elvis is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van Unchained Melody en Burning Love.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer