KAART­VER­KOOP

Alles over toegangskaarten, ruilen, wachtlijst 

Kaarten koop je rechtstreeks bij Parktheater Eindhoven. Dit kan online, telefonisch of aan de kassa.

 • telefonisch: 040 - 2 11 11 22
 • online kaartverkoop: parktheater.nl
 • bij onze medewerkers aan de kassa: Theaterpad 1 Eindhoven

Openingstijden
Maandag tot en met zaterdag 9.30 - 18.00 uur en alle dagen vanaf een uur voor aanvang voorstelling. 

Online kaartverkoop


Online toegangskaarten kopen is makkelijk, veilig en snel. Het kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 
Lees meer over online kaarten kopen

Betalen 


Bij het kopen van toegangskaarten kun je betalen met iDeal of creditcard. Ook is het mogelijk te betalen met cadeaukaarten of de tegoedbonnen van het Parktheater. Aan de kassa accepteren we ook pinbetalingen en contante betalingen. 

Betalen met cadeaukaarten of een tegoedbon
Parktheater accepteert de volgende bonnen/cadeaukaarten:

 • Parktheater Cadeaukaart
 • Parktheater Tegoedbon
 • Parktheater (Comeback) Voucher
 • Kunst en Cultuurcadeaukaart / NR1 Cadeau
 • VVV-cadeaukaart*
 • Podiumcadeaukaart (ook speciale editie van het Parktheater) / Theater- en concertbon

Je kunt hiermee aan de kassa, telefoon en online via de website betalen. Let op: de Parktheater Cadeaukaart oude stijl heeft geen code en is daarom niet online te gebruiken. Deze is alleen te verzilveren aan de kassabalie.

 • Aan de kassabalie/telefoon: Hou bij je bestelling de unieke code op je bon/cadeaukaart bij de hand.
 • Online via de website: kies bij het afrekenen als betaalwijze voor een van de opties en geef je unieke code in. Is het tegoed op je  bon/cadeaukaart niet toereikend? Kies dan aanvullend een andere betaalwijze om het resterende bedrag af te rekenen.

Lukt dit niet (misschien heb je een oudere versie van de betreffende kaart). Dan kun je na aankoop van je kaarten dit formulier invullen en samen met de bon(nen) naar de afdeling Kaartverkoop sturen.  Het bedrag wordt dan zo snel mogelijk op je rekening gestort.

** Sinds 1 juli 2020 is de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft) ingegaan. Dit betekent dat je vanaf 1 juli maximaal € 50 per transactie van je VVV-cadeaukaart kunt gebruiken. Het resterende deel kun je via iDeal betalen.

Kaarten annuleren, ruilen en verlies


Het programma is onder voorbehoud. Het kan zijn dat een voorstelling wordt geannuleerd. In dat geval brengen we de kaarthouders zo snel mogelijk op de hoogte. Bij annulering ontvang je het betaalde bedrag retour (excl. verzendkosten). 

Kaarten ruilen / retourservice
Ben je verhinderd, dan kun je je kaarten ruilen tegen een andere voorstelling (kosteloos) of een tegoedbon (€ 2,50 annuleringskosten). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Verlies van kaarten
Het kan zijn dat je je kaarten kwijt bent geraakt of verloren. Neem in dat geval contact met ons op.

E-tickets / papieren kaarten toesturen

Bij je bestelling heb je de keuze tussen e-tickets en kaarten toesturen per post.

E-tickets
zijn toegangsbewijzen die je per e-mail toegestuurd krijgt. Deze kun je thuis uitprinten, maar je kunt ze ook laten zien op de mobiele telefoon.Toegangstickets voor de voorstellingen zijn voortaan ook beschikbaar in de Ticketmatic app. Je installeert de Ticketmatic App op je mobiele telefoon via de Appstore of de Playstore. Lees hier meer over de Ticketmatic App.  

Papieren toegangskaarten
Papieren toegangskaarten worden naar je huisadres opgestuurd. Je betaalt daarvoor € 2,50 verzendkosten.


Prijzen, btw, service-en verzendkosten

De kaartprijzen zijn inclusief garderobe, pauzeconsumptie, btw en servicekosten, maar exclusief verzendkosten (bij toesturen kaarten per post). De servicekosten dekken o.a. de systeemkosten, datacommunicatiekosten, verkoopkosten, administratiekosten, kosten voor de klantenservice, bancaire kosten en transactiekosten. Bij voorstellingen van het Parktheater in Pand P en Natlab zijn de kaartprijzen exclusief pauzeconsumptie.  

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen kun je je op de wachtlijst laten zetten. Neem hiervoor contact met ons op. Als er kaarten beschikbaar komen, laten we je dat weten. 

Weet waar je koopt

Koop veilig en zorgeloos je theatertickets. Het beste kun je kaarten kopen via Parktheater Eindhoven. Er zijn veel dubieuze websites/wederverkopers die zonder toestemming van de artiest op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen. En jij bent daarvan de dupe: je betaalt namelijk te veel. Sommige doorverkopers vragen het dubbele of driedubbele van de normale ticketprijs.