Anbistatus

Parktheater Eindhoven beschikt over een zogenaamde ANBI-C status. Organisaties voor goede doelen die zijn erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) zijn volledig vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting.
 

Algemeen belang

Een ANBI is een kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele, wetenschappelijke of andere instelling die het algemeen belang dient. Zij hoeven geen schenkbelasting te betalen over je gift of over uitkeringen die zij in het algemeen belang doen. Ook betalen deze organisaties geen erfbelasting over ontvangen erfenissen.
 

Voorwaarden

Vanaf 1 januari 2014 moet een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) een aantal gegevens publiceren op een website en gelden er dus nieuwe voorwaarden aan het hebben van de ANBI status vanuit de belastingdienst. Stichting GeefGratis maakt het nu voor alle goede doelen in Nederland mogelijk GRATIS te voldoen aan deze publicatieplicht. Via deze link kun je meer lezen over de transparantiestatus van Parktheater Eindhoven.
 

Via de volgende sites kun je een zeer fiscaal gunstige gift/donatie doen aan het Parktheater:


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie