Vacature: stagiaire marketing & communicatie

Parktheater Eindhoven is een van de grotere theaters in Nederland en bereikt met een brede programmering van zo’n 400 voorstellingen per theaterseizoen, jaarlijks zo’n 200.000 bezoekers uit Eindhoven en omgeving. 

Het Parktheater heeft als doel een theater voor iedereen te zijn en heeft daarom een zeer diverse programmering. We willen het publiek raken en bijdragen aan mooie ontmoetingen van theatermakers met het publiek. In onze huidige missie Meer dan jij… zoeken we voortdurend verbinding met het huidige en nieuwe publiek. Het Parktheater staat midden in de samenleving en is betrokken bij en initiatiefnemer van verschillende maatschappelijke projecten. 

Om Parktheater en haar programmering onder een zo’n breed mogelijk publiek bekend te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire die ons team komt versterken in de periode september 2024 - januari 2025 (andere data in overleg). 

Wat ga je doen? 
Team Marketing & Communicatie bestaat uit vijf marketeers. Als stagiaire draai je mee met de dagdagelijkse werkzaamheden van ons team. We bieden een leuke, afwisselende en leerzame stage. Werkzaamheden zijn o.a. het coördineren, produceren en verspreiden van diverse (online en offline) uitingen. Denk aan; het bijhouden van de website, het schrijven van wervende teksten voor uitagenda’s, mailings en social media. Contact met gezelschappen en impresariaten en andere communicatiewerkzaamheden. 

Bovenstaande werkzaamheden vormen de basis voor de stageperiode. Afhankelijk van je persoonlijke kwaliteiten en interesses, kunnen de taken verder worden uitgebreid.

Wie zoeken wij?
We zoeken een enthousiaste stagiaire met een (beetje) liefde voor theater. Iemand die leergierig is, de handen uit de mouwen wil steken en snel kan schakelen tussen werkzaamheden. Daarnaast heb je een relevante opleiding in de richting van Marketing & Communicatie. 

Wil je solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Geertje van Geel, geertje.van.geel@parktheater.nl of 040 2 156 147

Stuur je motivatiebrief met CV onder vermelding van ‘Sollicitatie stagiaire Marketing & Communicatie’ naar communicatie@parktheater.nl.