gO grOw

Parktheater Eindhoven bedacht en ontwikkelde het Go Grow Groeigesprekspel ten behoeve van de groei-en functioneringgesprekken en het verbeteren van de communicatie tussen medewerker en leidinggevende en/of tussen teamleden.

Deze inspirerende methode is breed inzetbaar. Voor degenen die nog niet goed met anderen communiceren, een mogelijkheid om een gesprek met elkaar aan te gaan. Voor degenen die al regelmatig met anderen spreekt, een kans om persoonlijke verbeteringen aan te brengen. En voor degenen die al goed en gemakkelijk met elkaar praten, de gelegenheid om verbeteringen aan te brengen in de maatschappij.

In de loop van de tijd werd duidelijk dat dit innovatieve spel, oorspronkelijk op maat gemaakt voor het Parktheater, nuttig zou kunnen zijn voor allerlei bedrijven, omdat het perfect past bij het nieuwe beoordelen in de toekomst. Misschien iets voor jouw bedrijf?

Het doel van het spel is om door middel van een spelenderwijze verbetering en verdieping van de dialoog het beste uit jezelf en anderen te halen. 

Het Go Grow spel is beschikbaar als bordspel (Nederlandse en Engelse versie). En sinds kort ook in een online versie; Go Grow Game. 

Dialoog als middel


Go Grow verbetert spelenderwijs de dialoog tussen medewerker en leidinggevende en tussen medewerkers onderling. Door een verbetering en verdieping van de dialoog kom je tot een beter begrip van elkaars perspectief. 

Go Grow gaat ervan uit dat iedere medewerker het best tot zijn recht komt als hij/zij voldoende vakmanschap en kennis bezit, goed in zijn vel zit, zijn passie kan volgen en delen, weet welke volgende stap hij wil zetten. De deelnemers gaan in vier rondes met elkaar in gesprek over de onderwerpen Know (kennis en vakmanschap), Flow (goed in je vel zitten), Glow (passie volgen en delen) en Grow (toekomstige ontwikkeling). 

Door middel van gesprekken, argumenten, visies, ontboezemingen, grappen, lachsalvo's en misschien een traan haal je het beste uit jezelf en de ander. Uiteindelijk maak je concrete en succesvolle afspraken over toekomstige ontwikkeling en persoonlijke groei. 

Mogelijkheden en bestellen 

Go Grow Groeigesprekspel
Het bordspel is verkrijgbaar in een Nederlandse en Engelse versie.

Go Grow Game
De online game (Nederlandstalig) maakt het mogelijk het spel te spelen op afstand, bijvoorbeeld in het geval van thuiswerken. De game werkt intuitief, is praktisch en direct inzetbaar. Deze online editie is mogelijk gemaakt door SintLucas, vakschool voor creatief talent. 

De kosten
Go Grow Groeigesprekspel kost € 169,95 (exclusief btw en verzendkosten). Het is mogelijk de online versie erbij te kopen. De totaalprijs is dan € 195,00.  

Bestellen?
Neem contact op met Marjon Reus via groeispel@parktheater.nl. In verband met de vakantieperiode worden de bestellingen in september geleverd. 

De Go Grow opbrengsten zijn bestemd voor thinX (theaterinnovatie 10.0) ; hiermee maakt het Parktheater het mogelijk dat jonge makers zich verder ontwikkelen, hetzij in het Parktheater, Pand P of elders. 

 

Op maat

Gedetailleerde uitleg

Speciaal voor jouw bedrijf een gedetailleerde uitleg in Parktheater Eindhoven over gO grOw? Geen probleem. Groepen van 8-10 personen zijn van harte welkom. De kosten hiervoor zijn vanaf € 250 (exclusief btw). 

Gelukswandeling

Ook is het mogelijk om een Gelukswandeling op maat te organiseren, in het Parktheater of buiten in het Stadswandelpark voor € 19,50 per persoon (€ 15,50 per persoon voor 16 persoon). Zelfs voor een binnen/buiten combinatie draaien wij onze hand niet om.

Teambuilding

Bovenstaande activiteiten kunnen ook worden gecombineerd met een vergadering of bijeenkomst in je eigen organisatie of kunnen worden gebruikt als een stimulerende teambuildingsessie.

Vragen? Neem contact op met Happiness Coach Marjon Reus op 040 - 2156103 of via e-mail op reus@parktheater.nl
 

Gelukswandeling
Om het bewustzijn over geluk binnen je team of organisatie te vergroten, kun je een Gelukswandeling boeken (minimaal 8 personen). Geluk is maakbaar en medewerkers spelen een grote rol bij het creëren van hun eigen geluk. Ontdek dit in een praktische workshop gegeven door de Happiness Coaches van het Parktheater. Neem contact op via 040 - 2156103.