gO grOw

Trotse bedenker van het gO grOw Groeigesprekspel

Parktheater Eindhoven bedacht het Groeigesprekspel om de communicatie tussen werknemers en werkgever te verbeteren. Voor degenen die nog niet goed met anderen communiceren, een mogelijkheid om een gesprek met elkaar aan te gaan. Voor degenen die al regelmatig met anderen aan tafel zitten, een kans om persoonlijke verbeteringen aan te brengen. En voor degenen die al goed en gemakkelijk met elkaar praten, de gelegenheid om verbeteringen aan te brengen in de maatschappij. Het spel is nu beschikbaar in zowel een Nederlandse als een Engelse versie. 

Het doel van het spel is om uiteindelijk het midden van het spelbord te bereiken door middel van gesprekken, debatten, visies, ontboezemingen, moppen, uitbarstingen van gelach en misschien een traan, en dus om het beste uit jezelf en anderen te halen.

In de loop van de tijd werd duidelijk dat dit innovatieve spel, oorspronkelijk op maat gemaakt voor het Parktheater, nuttig zou kunnen zijn voor allerlei bedrijven, omdat het perfect past bij het nieuwe beoordelen in de toekomst. Misschien iets voor jouw bedrijf?

In verband met de zomersluiting wordt het spel tussen 19 juli t/m 12 augustus 2019 niet geleverd.

Kosten

Geïnteresseerd? Dit unieke spel, ontwikkeld door de medewerkers van Parktheater Eindhoven, kost € 149,95 per spel (exclusief btw en verzendkosten). Neem contact op met Marjon Reus via groeispel@parktheater.nl.

Op maat

Gedetailleerde uitleg

Speciaal voor jouw bedrijf een gedetailleerde uitleg in Parktheater Eindhoven over gO grOw? Geen probleem. Groepen van 8-10 personen zijn van harte welkom. De kosten hiervoor zijn vanaf € 250 (exclusief btw). 

Gelukswandeling

Ook is het mogelijk om een Gelukswandeling op maat te organiseren, in het Parktheater of buiten in het Stadswandelpark voor € 19,50 per persoon (€ 15,50 per person voor 16 persoon). Zelfs voor een binnen/buiten combinatie draaien wij onze hand niet om. 

Teambuilding
Bovenstaande activiteiten kunnen ook worden gecombineerd met een vergadering of bijeenkomst in je eigen organisatie of kunnen worden gebruikt als een stimulerende teambuildingsessie.

Vragen? Neem contact op met Happiness Coaches Antonio Philips of Marjon Reus op 040 - 2156103 of via e-mail op reus@parktheater.nl
 

Gelukswandeling
Om het bewustzijn over geluk binnen je team of organisatie te vergroten, kun je een Gelukswandeling boeken (minimaal 8 personen). Geluk is maakbaar en medewerkers spelen een grote rol bij het creëren van hun eigen geluk. Ontdek dit in een praktische workshop gegeven door de Happiness Coaches van het Parktheater. Neem contact op via 040 - 2156103.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie