Geef theater cadeau

De Parktheater Cadeaukaart is een mooi cadeau voor iedereen

Op zoek naar een fijn cadeau? Met de cadeaukaart van het Parktheater verras je iemand met een bijzondere ervaring. De ontvanger kan de cadeaukaart gebruiken voor het kopen van tickets voor voorstellingen en andere activiteiten. 

De waarde van de cadeaukaart bepaal je zelf. Met de unieke code kan de ontvanger zowel online via de website als ook bij de kassa in het theater betalen. De cadeaukaart blijft onbeperkt geldig. 

Koop hier de Parktheater Cadeaukaart

Levering via e-ticket of per post 
Je kunt ervoor kiezen om de cadeaukaart als e-ticket in je e-mail te ontvangen. Je kunt deze zelf uitprinten om cadeau te doen. Het is ook mogelijk de cadeaukaart per post (€ 2,50 verzendkosten) te ontvangen. Wij maken er dan een feestelijk pakketje van. 

Parktheater cadeaupakketten 


Wil je jouw cadeaubon nog leuker maken? Bestel dan een cadeaubon in combinatie met een van onze persoonlijk samengestelde pakketten! Een cadeautje voor nu en later. 

Hoe werkt het? 
Je bestelt de pakketten gemakkelijk door hieronder op het pakket van jouw keuze te klikken. Je kunt het cadeaupakket vanaf een dag later ophalen bij de dagkassa van het Parktheater (geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur). Wij zorgen ervoor dat er een feestelijk pakket klaarstaat. 

Wil je een ander bedrag op de cadeaubon? Neem dan even contact met ons op via kaartverkoop@parktheater.nl of 040 211 11 22. 

De Parktheater Cadeaukaart is te gebruiken voor de aankoop van tickets. Bij online aankopen via de website vul je de code in op de betaalpagina. Lees hier meer over het betalen met cadeaukaarten