AUDITIES THEATERPLAN

Ben jij tussen de 16 en 24 jaar oud en droom je van een professionele carrière binnen het theater? Meld je dan snel aan voor de audities! Wij zoeken naar de meest talentvolle spelers, zangers en dansers voor de koning van de koningsdrama's: Hamlet.

Na het daverende succes van Antigone maakt Theaterplan ook van de klassieker van Shakespeare op geheel eigen, eigenwijze wijze een eigentijdse muziektheatervoorstelling. Wil jij trainen, repeteren, leren en spelen onder bezielende leiding van een artistiek team dat bestaat uit mensen werkzaam in 't theatervak? Meld je dan aan vóór 31 januari 2023 via een mail naar productie@theaterplan.nl.

De audities zijn op 10, 11 en 12 februari 2023 in Pand P in Eindhoven. Zing jij de sterren van de hemel, maar dans je (nog) niet? Geen nood: je kiest zelf voor welke discipline(s) je auditie doet. Wij ontwikkelen sowieso iedere deelnemer op álle gebieden van muziektheater. In maart 2023 beginnen de repetities en van 3 januari 2024 t/m 10 januari 2024 staan we op de planken in de Grote Zaal in Pand P met Hamlet.

Meer informatie over Theaterplan