Smaaktheater Dertien

Welkom bij Smaaktheater Dertien, het restaurant van het Parktheater. Dé plek voor een lekkere lunch, een heerlijk diner, een verrassend kindermenu of een gezellige borrel. Een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Reserveer het speciale drie gangen theaterdiner. We zien je graag in Smaaktheater Dertien. 

Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. 

Reserveer online  |  040 2 156 256


Federatiebal

Speciaal voor bezoekers van het Federatiebal op 15 februari aanstaande serveert Smaaktheater Dertien een 2-gangen menu voor € 13,11. Je hebt de keuze uit hamburger, sla, tomaat, bbq saus, friet (kan vegetarisch) of pasta pesto, seizoensgroenten, kip (kan ook vegetarisch). Als dessert een dame blanche. Reserveren kan via 040 – 2 156 256 (vanaf 9.30 uur) of dertien@parktheater.nl

Menu


Bij Smaaktheater Dertien geniet je van lunch, a la carte, een borrel, een drie gangen Theaterdiner en meer!
 

Theaterdiner & Theaterdiner Extra 

Combineer je voorstellingsbezoek met een drie gangen Theaterdiner of een drie gangen Theaterdiner Extra. Exclusief te boeken in combinatie met voorstellingskaarten. Bij een Theaterdiner Extra staat er ook in de pauze een tafel voor je klaar met hapje en drankje. Geen pauze? Dan ben je welkom na afloop van de voorstelling. 
 

A la carte 

Uiteraard is het ook mogelijk om a la carte te dineren, met of zonder voorstellingsbezoek. Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben we een speciaal kindermenu.
 

Lunch

In Smaaktheater Dertien kun je van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 13.30 uur terecht voor de Stadslunch, een lekkere eenvoudige lunch waarbij je voor € 6 per persoon kunt kiezen uit een Stadslunch Brood of een Stadslunch Salade. Op zaterdag en zondag hebben we een uitgebreide lunchkaart. 

Bekijk het menu: diner - lunch

Specials & Arrangementen 


Smaaktheater Dertien biedt naast heerlijk eten, ook diverse arrangementen en specials aan. Zo organiseren we een aantal keer per theaterseizoen Moord in Dertien, Met de fles op tafel en The Dining Lizard. Maar ook tijdens diverse feestdagen, zoals Moederdag, Vaderdag en Koningsdag, kun je terecht in ons restaurant. Altijd in combinatie met lekkere gerechten. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie