Dutch Happiness Week

De Dutch Happiness Week is een jaarlijks terugkomende week vol activiteiten rondom het thema Geluk met als doel kennis en bewustwording rondom Geluk te vergroten.

Het initiatief Geluk voor Eindhoven, later gewijzigd in Dutch Happiness Week, is in 2014 ontstaan uit een samenwerking tussen Parktheater Eindhoven en Fontys Hogescholen. Het initiatief heeft als doel om kennis en bewustwording rond het thema Geluk te vergroten en samen met partners te werken aan projecten die geluk bevorderen. Voor Parktheater Eindhoven ligt geluk in het verlengde van haar missie om bezoekers écht te raken en binnen Fontys Hogescholen is met name binnen de Hogeschool HRM en Psychologie de ‘economie van het geluk’ een leidend thema binnen het onderwijs.

Tijdens de Dutch Happiness Week staan allerlei activiteiten in het kader van Geluk centraal.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie