Anne Meyer Fotografie

Geen vaarwel

Stichting Muzikale Magie
zo 1 dec ’24 15:30
Een hartveroverend, muzikaal en theatraal eerbetoon aan slachtoffers van femicide
zo 1 dec ’24
15:30

Geen Vaarwel brengt het levensverhaal van de moeder van theatermaker Naomi Inez, die in 1996 om het leven is gebracht. Een indringende, ontroerende mozaïek vertelling met muziek en zang. 

Naomi neemt je mee in verschillende periodes uit haar leven: als jong meisje aan de piano in gesprek met haar moeder, tijdens de vermissing van haar moeder, als jonge moeder in gesprek met haar dochter over haar oma en in het heden, na het lezen van het politiedossier 27 jaar later in Hasselt, België.

Na iedere voorstelling zal er een nagesprek plaatsvinden, onder leiding van criminoloog Gert Jan Slump. In deze nagesprekken wordt het thema en de impact van de voorstelling besproken. Het publiek kan vragen stellen en gedachten uitwisselen.

Wie zijn Fransis, Nadine, Gea, Miranda en Shelley? Zij kwamen in het nieuws vanwege hun gewelddadige dood. In Geen Vaarwel brengen we een eerbetoon aan hen, als moeder, dochter, zus en vriendin. Een voorstelling over verlies, hoop, herwonnen vertrouwen en heling

Credits

Script, Spel, Zang Naomi Inez Wielinga Piano, Spel Lucie De Saint Vincent Nieuwslezer (stem) Charles Groenhuijsen Regie Annemiek Nienhuis Dramaturgie Anke Boerstra

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer