District 12

Create Studios
vr 23 mei ’25 20:30
Van de makers van Moord in het Parktheater
vr 23 mei ’25
20:30

Het rustige stadje Unitown wordt opgeschrikt door de gruwelijke moord op professor P. Versteden. De detectives van District 12 zijn gevraagd de moordzaak op te lossen, maar staan voor een raadsel.

Daarom schakelen ze de hulp in van jou en de andere bezoekers van het Parktheater. In voorbereiding op de zaak krijg je toegang tot het digitale dossier met informatie, puzzels en codes die je een flinke voorsprong kunnen geven in het ontrafelen van de moord. District 12 is een interactieve whodunit vol humor, mysterie en intrige van de makers van het populaire Moord in het Parktheater.

Tijdens de voorstelling ben je onderdeel van de verhoren, zie je flashbacks, krijg je onderzoekstijd en volg je de dagelijkse gang van zaken bij District 12. Gedurende de onderzoekstijd krijg je (complexe) puzzels en nieuwe informatie te verwerken, waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Dit in combinatie met alle andere onderdelen van de voorstelling zou ervoor moeten zorgen dat jij erachter komt wie de moordenaar is. Kies je ervoor je bevindingen te delen of trek je liever zelf je conclusie? Wie weet het snelst de zaak te ontrafelen en wie blijkt het beste van het hele District? Ben jij de detective die wij zoeken? Dan zien we jou graag bij District 12!

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer