December is... borrelen in het Parktheater

Gezellig met je collega’s borrelen, dineren of dansen in het Parktheater? Met of zonder unieke Kerstwintercircus-voorstelling voor jong en oud? We regelen het graag voor je! Een kijkje achter de schermen, een gezellige nazit in een aparte ruimte, alles aangekleed met een hapje en drankje, een uitgeserveerd meer-gangendiner of een uitgebreid toegankelijk buffet? Het kan allemaal in ons sfeervol aangeklede Parktheater.

Om het je wat makkelijker te maken hebben we vier voorbeeldarrangementen (vanaf 10 personen) op een rij gezet. Maar uiteraard stellen we graag een arrangement op maat voor je samen.

Voor alle arrangementen geldt dat er op 25 en 26 december een toeslag van €5,- per persoon gerekend wordt.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Mignon, Jack of Wesley van het Projectbureau via projectbureau@parktheater.nl of 040 – 2 156 125.

Eindejaars- of nieuwjaarsborrel
Heerlijk geurende glühwein, een sfeervol aangeklede schaatsbaan en heerlijke hapjes. Laat de waardering voor je medewerkers blijken met een sfeervolle eindejaars- of nieuwjaarsborrel in het Parktheater. Er zijn diverse locaties die uitermate geschikt zijn voor een borrel. Wat dacht je van schaatsend over onze foyer of dinerend in de circuspiste? Eigenlijk is niets te gek. We denken graag met je mee! Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Mignon, Jack of Wesley van het Projectbureau via projectbureau@parktheater.nl of 040 – 2 156 125.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie