HORECA

Lekker borrelen met een hapje en een drankje, dineren. Het kan allemaal in het Parktheater. We hebben een gezellig theatercafé, een uitgebreid restaurant en sfeervolle foyers.

BIJ13
Een speciaal drie gangen keuzemenu, a la carte dineren, nog even een snelle hap voor de voorstelling, een verrassend kindermenu, lunchen, het is allemaal mogelijk BIJ13, het restaurant van Parktheater Eindhoven. 

Theatercafé
Beneden in het Parktheater bevindt zich het Theatercafé waar je vooraf, in de pauze en na afloop van de voorstelling kunt genieten van een divers assortiment: warme dranken, verschillende soorten wijnen en bieren, likeuren en kleine (borrel)hapjes.

Borrelarrangement
Geniet van de luxe van drankjes en hapjes die voor je klaar staan in de pauze (of na afloop indien er geen pauze is) op een eigen gereserveerde tafel. Voor € 11,50 per persoon kun je dit arrangement bestellen. Het bestaat uit een drankje naar keuze en hartige lekkernijen. Vanaf theaterseizoen 23/24 is de prijs van het borrelarrangement € 12,50 per persoon. 

(Pauze)consumptie
Bij de meeste voorstellingen is een drankje inbegrepen bij je toegangskaartje, om een snelle service tijdens de pauze te kunnen bieden. Is er een pauze? Dan staat je drankje voor je klaar. Is er geen pauze? Dan kun je op vertoon van je kaartje een drankje vooraf of achteraf halen bij de bar. Alleen geldig op de dag van de voorstelling. 

Foyers, lounges
In de verschillende foyers met bars rondom de Philipszaal en de Hertog Jan Zaal is het aangenaam vertoeven voor aanvang en in de pauzes.