HORECA

Lekker borrelen met een hapje en een drankje, dineren. Het kan allemaal in het Parktheater. We hebben een gezellig theatercafé, een uitgebreid restaurant en sfeervolle foyers.

BIJ13
Een speciaal drie gangen keuzemenu, a la carte dineren, nog even een snelle hap voor de voorstelling, een verrassend kindermenu, lunchen, het is allemaal mogelijk BIJ13, het restaurant van Parktheater Eindhoven. 

Theatercafé
Beneden in het Parktheater bevindt zich het Theatercafé waar je vooraf, in de pauze en na afloop van de voorstelling kunt genieten van een divers assortiment: warme dranken, verschillende soorten wijnen en bieren, likeuren en kleine (borrel)hapjes.

Borrelarrangement
Geniet van de luxe van drankjes en hapjes die voor je klaar staan in de pauze (of na afloop indien er geen pauze is) op een eigen gereserveerde tafel. Voor € 11,50 per persoon kun je dit arrangement bestellen. Het bestaat uit een drankje naar keuze en hartige lekkernijen. 

Pauzeconsumptie
Bij nagenoeg alle voorstellingen is een consumptie inbegrepen. Indien er geen pauzeconsumptie is inbegrepen staat dit duidelijk vermeld in de informatie over de voorstelling. Tegen inlevering van het consumptiestrookje aan je entreebewijs, ontvang je in de pauze een consumptie naar keuze (bij dranken duurder dan € 4,50 geldt een bijbetaling). 

Heeft een voorstelling geen pauze dan is het consumptiestrookje voor of na de voorstelling te gebruiken. Bij jeugdvoorstellingen en voorstellingen in Pand P is geen consumptie inbegrepen. 

Foyers, lounges
In de verschillende foyers met bars rondom de Philipszaal en de Hertog Jan Zaal is het aangenaam vertoeven voor aanvang en in de pauzes.