Meer specials

Naast onze vaste specials en arrangementen bieden we tijdens verschillende feestdagen wisselende arrangmenten aan. 

Kerst

Tijdens het Kerstwintercircus van 21 t/m 29 december bieden we verschillende specials aan die je tegelijk met het bestellen van kaarten kunt boeken (los reserveren is ook mogelijk). Kinderprijzen gelden voor kinderen t/m 12 jaar. 

Kerstwintercircusmenu 
We hebben een heerlijk Kerstwintercircusmenu en Kerstwintercircuskindermenu voor je samengesteld. Geniet na een het spectaculaire Kerstwintercircus van een viergangendiner. Tijdens het Kerstwintercircus dagelijks te reserveren vanaf 18.00 uur. Uiteraard is a la carte eten ook mogelijk. Ook te reserveren zonder circusvoorstelling. 

Kerstwintercircus High Tea
Geniet na het Kerstwintercircus van 12.00 uur of voorafgaand aan het circus van 16.00 uur van een heerlijke High Tea. Een combinatie van zoete en hartige hapjes inclusief onbeperkt thee. Met een plateau warme gerechtjes, o.a. pasteitje, saucijsje, petit croline, mini quiche. Een etagère met diverse zoete en hartige lekkernijen, o.a. bonbons, scones, chocolade mousse, vers fruit, petit glace, sandwiches, gerookte zalm, brioche ansjovis en ei. Dit is een maaltijdvullende High Tea. Tijdens het Kerstwintercircus dagelijks te reserveren vanaf 13.00 uur.

Ik wil er wel wat bij..-arrangement 
Speciaal voor de kinderen (en volwassenen) serveren we het Ik wil er wel wat bij...-arrangement. Een complete lunchplank voor kinderen bestaande uit ranja, soepje, tosti, knakworstjes, poffertjes én een verrassing. Voor volwassenen bestaat de lunchplank uit een smoothie, soepje, mini broodje, mini salade, tosti en een wrap. Boek het arrangement meteen bij het bestellen van je kaarten voor maar €12,50 per persoon. Alleen voorafgaand aan de circusvoorstelling van 12.00 uur. 

Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen van onze normale lunchkaart, dagelijks van 10.30 uur tot 16.00 uur. 

Alle bovenstaande specials kunnen direct geboekt worden bij het bestellen van kaarten voor het Kerstwintercircus. Los reserveren is ook mogelijk via 040 - 2 156 256. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie