Nieuw programma

Theaterseizoen 24/25

We hebben weer een nieuw rijkgevuld theaterprogramma voor je klaarstaan! Zo’n 330 verschillende voorstellingen staan op het programma. Grote namen en nieuw talent. Cabaret, opera, dans, muziek, musical. Voor jong en oud. Amusement, verdieping, andere perspectieven. En nog veel meer...
Beleef mee, Doe mee, Praat mee. 

Bekijk het programma 2024/2025 

NIEUW: De digitale programmagids 

  • Handig bladerbaar op je telefoon of tablet 
  • Elke voorstelling bevat een link naar de aanvullende informatie en kaartverkoop op de website 
  • Bij een aantal voorstellingen kun je een preview-filmpje bekijken
  • Tip: Klik op volledig scherm (links in het menu) om de online programmagids beeldvullend te maken 

Maak je keuze


Keuzestress? Er staan 330 nieuwe voorstellingen op het programma. Weet je niet waar je moet starten met kiezen? We helpen je graag op weg met genres, thema's en tips. 

Cabaret en Comedy
De grote namen: Daniël Arends, Rundfunk, Jan Jaap van der Wal, Dolf Jansen, Kasper van der Laan, Plien en Bianca, Guido Weijers, Jochen Otten, Henry van Loon en nog veel meer... Maar ook: Cabaretclub op z’n Brabants, Vrijdag Doemsdag met Remko Vrijdag en Laughing Lizard.
Dans en ballet
Dans is er in vele smaken. Isabelle Beernaert, Het Nationale Ballet, Scapino Ballet, Introdans, De Notenkraker en natuurlijk NDT. Maar ook urban dans van ISH Dance Collective en Oxygen, flamenco en aanstekelijke dans voor kinderen.
Jeugd en familie
Genieten met het hele gezin. Theater voor kinderen van 0 tot 100. Met o.a. De Kleine Zeemeermin, De Grote Slijmmusical, Brandweerman Sam, Proefkeuken Theatershow, Belle & het Beest en nog veel meer.
Kennis
Theatercolleges over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van o.a. Rutger Bregman, Raymond Mens, Maarten van Rossem, Robèrt van Beckhoven en Jort Kelder en Fré Hooft van Huysduynen.
Musical
Van betoverende familiemusicals tot klassiekers. Belle en het Beest, Saturday Night Fever, Shrek de musical, Elisabeth, De Kleine Zeemeermin en Eiffel de musical
Muziek
Theaterconcerten, tributes en muzikaal entertainment. The Wall 40 Years, Story of Boybands, Remembering Elvis, 25 jaar Top 2000, De Bevers, Abba the Music, Helden van het Zuiden en nog veel meer...
Toneel
De grote gezelschappen zijn er zoals Het Nationale Theater, ITA, Toneelgroep Maastricht, Het Zuidelijk Toneel. Maar ook Afslag Eindhoven, Wildpark, Anne Wil Blankers, Nieuwe Buren, Romeo & Julia en nog vele anderen.

Kies op thema


Onze programmeurs laten je graag kennis maken met nieuwe makers en voorstellingen rond één bepaald thema.

Vanaf wanneer is het programma bekend?
Vanaf 14 mei 2024 staat het nieuwe programma van theaterseizoen 2024-2025 op de website. Bekijk het programma en stel alvast je wensenlijstje samen. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei 2024 om 9.30 uur. Kaarten bestel je via parktheater.nl of aan de kassa: 040 – 211 11 22 (geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.30 – 18.00 uur).

Programmagids
De programmagids is vanaf 14 mei verkrijgbaar in het Parktheater en op diverse andere plekken in de stad. Er is ook een digitale versie van de programmagids met alle voorstellingen. 

Nieuwe programmagids in de brievenbus 
Onze vaste bezoekers ontvangen de programmagids automatisch in de brievenbus. Deze kun je tussen 14 en 22 mei verwachten.