Nieuw programma

Theaterseizoen 24/25

Op 14 mei presenteren we het nieuwe rijkgevulde theaterprogramma van theaterseizoen 24/25. Zo’n 330 verschillende voorstellingen staan op het programma. Grote namen en nieuw talent. Cabaret, opera, dans, muziek, musical. Voor jong en oud. Amusement, verdieping, andere perspectieven. En nog veel meer...
Beleef mee, Doe mee, Praat mee. 

Bekijk het programma 2024/2025 

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei 2024 om 9.30 uur.

NIEUW: De digitale programmagids 

 • Handig bladerbaar op je telefoon of tablet 
 • Elke voorstelling bevat een link naar de aanvullende informatie en kaartverkoop op de website 
 • Bij een aantal voorstellingen kun je een preview-filmpje bekijken
 • Tip: Klik op volledig scherm (links in het menu) om de online programmagids beeldvullend te maken 

Maak je keuze


Keuzestress? Er staan 330 nieuwe voorstellingen op het programma. Weet je niet waar je moet starten met kiezen? We helpen je graag op weg met genres, thema's en tips. 

Cabaret en Comedy
De grote namen: Daniël Arends, Rundfunk, Jan Jaap van der Wal, Dolf Jansen, Kasper van der Laan, Plien en Bianca, Guido Weijers, Jochen Otten, Henry van Loon en nog veel meer... Maar ook: Cabaretclub op z’n Brabants, Vrijdag Doemsdag met Remko Vrijdag en Laughing Lizard.
Dans en ballet
Dans is er in vele smaken. Isabelle Beernaert, Het Nationale Ballet, Scapino Ballet, Introdans, De Notenkraker en natuurlijk NDT. Maar ook urban dans van ISH Dance Collective en Oxygen, flamenco en aanstekelijke dans voor kinderen.
Jeugd en familie
Genieten met het hele gezin. Theater voor kinderen van 0 tot 100. Met o.a. De Kleine Zeemeermin, De Grote Slijmmusical, Brandweerman Sam, Proefkeuken Theatershow, Belle & het Beest en nog veel meer.
Kennis
Theatercolleges over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van o.a. Rutger Bregman, Raymond Mens, Maarten van Rossem, Robèrt van Beckhoven en Jort Kelder en Fré Hooft van Huysduynen.
Musical
Van betoverende familiemusicals tot klassiekers. Belle en het Beest, Saturday Night Fever, Shrek de musical, Elisabeth, De Kleine Zeemeermin en Eiffel de musical
Muziek
Theaterconcerten, tributes en muzikaal entertainment. The Wall 40 Years, Story of Boybands, Remembering Elvis, 25 jaar Top 2000, De Bevers, Abba the Music, Helden van het Zuiden en nog veel meer...
Toneel
De grote gezelschappen zijn er zoals Het Nationale Theater, ITA, Toneelgroep Maastricht, Het Zuidelijk Toneel. Maar ook Afslag Eindhoven, Wildpark, Anne Wil Blankers, Nieuwe Buren, Romeo & Julia en nog vele anderen.

Kies op thema


Onze programmeurs laten je graag kennis maken met nieuwe makers en voorstellingen rond één bepaald thema.

Al in verkoop

De kaartverkoop voor de meeste voorstellingen start 25 mei. Er is een aantal voorstellingen vervroegd in verkoop gegaan. Koop nu alvast je tickets voor o.a. Jesus Christ Superstar, De Hospita, Hans Klok en Jan Jaap van der Wal. 
Bekijk hier alle voorstellingen waarvoor de kaartverkoop al is gestart

Vanaf wanneer is het programma bekend?
Vanaf 14 mei 2024 staat het nieuwe programma van theaterseizoen 2024-2025 op de website. Bekijk het programma en stel alvast je wensenlijstje samen. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei 2024 om 9.30 uur. Kaarten bestel je via parktheater.nl of aan de kassa: 040 – 211 11 22 (geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.30 – 18.00 uur).

Programmagids
De programmagids is vanaf 14 mei verkrijgbaar in het Parktheater en op diverse andere plekken in de stad. Er is ook een digitale versie van de programmagids met alle voorstellingen. 

Nieuwe programmagids in de brievenbus 
Onze vaste bezoekers ontvangen de programmagids automatisch in de brievenbus. Deze kun je tussen 14 en 22 mei verwachten. 

Start kaartverkoop 25 mei. Zorg dat je goed voorbereid bent!

Alle voorstellingen gaan zaterdag 25 mei om 9.30 uur in verkoop.

Vanwege de grote belangstelling en drukte op de website kan er een wachtrij ontstaan. Wacht geduldig af, totdat je aan de beurt bent. Laat het scherm open staan, ververs de pagina niet! Elke 5 minuten wordt gekeken of je toegelaten kan worden op de website. Dat kan, afhankelijk van de drukte, wel enige tijd duren.

We hopen iedereen te kunnen helpen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Hierbij enkele tips:

 • Zorg ervoor dat je bent ingelogd voordat je kaarten gaat bestellen. Inloggen doe je hier
 • Heb je nog nooit online kaarten gekocht bij het Parktheater? Het is handig om alvast een keer in te loggen. 
 • Neem nu alvast een kijkje op de website zodat je straks weet waar je kunt inloggen en bestellen
 • Weet je het e-mailadres nog waarmee je bij ons bekend bent? Check hier of je hier goed mee kan inloggen.
 • Controleer alvast of je naam- en adresgegevens en e-mailadres nog juist zijn
 • Je kan voorstellingen toevoegen aan je online wensenlijstje door op het hartje op de voorstellingspagina te klikken. Zo staan al jouw favoriete voorstellingen op één plek, en kan je deze straks gemakkelijk bestellen. Handig! 
 • Controleer of je de juiste internetbrowser gebruikt. Internet Explorer is verouderd waardoor er problemen kunnen optreden.