RONDLEIDINGEN

Een kijkje achter de schermen

Zelf een keer op het toneel staan? Omhoog kijken in de prachtige Hertog Jan Zaal of kennismaken met de multifunctionele Philipszaal? Tijdens de uitgebreide rondleiding krijg je een kijkje achter deuren die anders gesloten blijven!

Ervaar de stilte van een leeg theater en neem een kijkje in de artiestenfoyer en de kleedkamers. Van buiten deels een gebouw uit de zestiger jaren, van binnen een ultramodern theater. 

Rondleiding op maat, met arrangement of educatief
Voor een rondleiding op maat, speciaal voor groepen (vanaf 15 personen), kun je contact opnemen met de kassa, 040 - 2 11 11 22 of mailen naar rondleiding@parktheater.nl.

Voor een rondleiding met arrangement (voorstelling en/of diner, vanaf 20 personen), kun je contact opnemen met de afdeling Events, 040 - 2156125 of mailen naar events@parktheater.nl. Voor een rondleiding met een educatieve inhoud voor scholen/onderwijs, kun je contact opnemen met Educatie, 040 - 2 156 186 of mailen naar jantine@parktheater.nl

Gelukswandeling - workshop
Geluk is een beetje ‘maakbaar’. Dat ontdek je in de praktische workshop en wandeling rondom geluk in het Stadswandelpark en Parktheater Eindhoven. De workshop, die is ontwikkeld door Geluksambassadeur Leo Bormans, auteur van The World Book of Happiness, duurt ongeveer twee en half uur en wordt begeleid door een gelukscoach. Meer informatie op dutchhappinessweek.nl.