Europa Debat Eindhoven

Europe Direct Eindhoven
Let's talk about europe
Tue 28 May ’24 15:00 - 17:00
Samen in debat over Europese thema's
Tue 28 May ’24
15:00 - 17:00
  • Tue 28 May ’24
    15:00 - 17:00
    Deelname is gratis, registratie verplicht
    Grote foyer

Samen in gesprek over de toekomst van Europa, de Europese Unie en de Europese verkiezingen op 6 juni as. Europe Direct Eindhoven biedt samen met het Parktheater Eindhoven een afwisselend programma aan. Aansluitend aan EUROPA: WAT IS ONS VERHAAL? door Dr Willeke Slingerland & dr Rogier van der Wal.

Te gast zijn de volgende politici: Anna Koolstra van Groen-Links, Bram Kamp van Volt, Hester Bais, van Meer Directe Democratie, Naomi Yogi-van Loon van NSC, Lily Maaref van het CDA, Erik Becker van de VVD en Ellen Putman van de Partij van de Dieren. Tjeerd Ritmeester is verhinderd en zorgt voor een vervanger. 

En diverse inleiders, bewoners uit Eindhoven met prikkelende analyses en stellingen, waaronder: Sjaak Evers, o.a. de trekker van Eindhoven in Dialoog, Arthur Kok, lector aan de Fontys Hogeschool, Jean-Paul Linnartz, professor TUe en Radio4Brainport, Hans Matheeuwsen, Vredesburo Eindhoven, Teddy van Amelsvoort, studente en lid van studentenvereniging AEGEE en Dowile de Haas en Tuana Özen, scholieren van het Frits Philips College Eindhoven. 

  • Deelname is gratis, registratie verplicht 
  • Aansluitend aan EUROPA: WAT IS ONS VERHAAL? door Dr Willeke Slingerland & dr Rogier van der Wal om 14:00 in de Grote Foyer.

Let us inspire you

LET'S TALK ABOUT EUROPE

Themamaand over Europa

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer