Dichtbij

De Bevers in concert
Fri 1 Mar ’24 20:00 - 22:25
Een mooie hartverwarmende, interactieve maar bovenal beren uhh bevers-gezellige avond
Fri 1 Mar ’24
20:00 - 22:25
  • Fri 1 Mar ’24
    20:00 - 22:25
    Pauze 21:00
    Hertog Jan Zaal

Ondanks het enorme succes van De Bevers, blijven John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook het theater mee in.

Met onder andere een succesvolle real-life soap bij RTL5 en hiermee de nominatie voor de Gouden Televizierring wist het vrolijke duo heel Nederland aan zich te binden. Maar de mannen willen hun voorliefde voor het Nederlandse lied met nog veel meer mensen delen en wel in een unieke vorm: De Bevers gaan het theater in! 

Vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van de twee partners in crime. Natuurlijk staat de voorstelling ook bol van muziek en zal John onder begeleiding van DE BEVERS band, bestaande uit 10 top muzikanten en speciale gast Marlane, een mooie mix van prachtige levensliedjes en feest repertoire ten gehore brengen. Van een ode aan zijn eigen helden, tot aan zijn eigen hits 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht', 'Wanneer, Wanneer, Wanneer', 'Ik Ga Leven' en ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’… Het komt allemaal voorbij tijdens dit meezingfeest!

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer