Schau

Rundfunk
Thu 13 Jun ’24 and Fri 14 Jun ’24
Een nieuwe Schau van Rundfunk
Thu 13 Jun ’24
and
Fri 14 Jun ’24

After the success of their shows Wachstumsschmerzen and Todesangstschrei, Rundfunk is back with an even bigger and sharper show: Schau. Really a Schauschau. A schauwy Schauschau. Welbeschaud we describe this Schau schauwieschau as our schauste Schau. Be aware of this Schaubizzspektakel, because the Schau can become a horrible Schaurmant Schauspel. So go, Schauders below and tell the taxi driver: on to the Schauburg!

Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!

  • Max. 4 kaarten p.p.
  • Waarschuwing: in de voorstelling Schau zitten stroboscopische lichteffecten.

De pers over Schau
‘Dankzij spetterend licht, geluid en decor is het in de regie van Peter van de Witte ook een traktatie voor de zintuigen.’ (Volkskrant ★★★★)
‘Laten op geheel eigen wijze zien dat instampen op maatschappelijke gevoeligheden hilarisch is.’ (Telegraaf)
‘De twee beheersen de kunst van het sketches maken tot in de puntjes.’ (Trouw)

 

"Er is op dit moment geen theaterduo dat zoveel lach uit de zaal weet te trekken als Rundfunk’

Theaterkrant

Over Rundfunk

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Ook voor hun tweede voorstelling Todesangstschrei werden zij genomineerd voor de Neerlands Hoop. Na een succesvolle televisieserie, een bioscoopfilm en twee uitverkochte theatertours, komen de heren in de zomer van 2023 met een nieuwe komedieserie: Rundfunk: Duco en Roy. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer