Makkelijk in de omgang

Lisa Ostermann
Wed 18 Sep ’24 20:30
Bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen
Wed 18 Sep ’24
20:30

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! 

Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig. Makkelijk in de omgang is dé voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken. Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Ze combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen.

De pers over Makkelijk in de omgang: 
''Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij: Lisa Ostermann. [...]'' (NRC ★★★★★)  
''Eén grote onderstreping van het feit dat ‘Lisa fucking Ostermann’ in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden.'' (De Volkskrant ★★★★)
''Lisa Ostermann is al bij haar tweede programma een complete cabaretière geworden. '' (Theaterkrant - keuze van de criticus) 

Makkelijk in de omgang is door Het Nederlands Theaterfestival genomineerd tot de meest indrukwekkende voorstellingen van het afgelopen theaterseizoen. Uit het juryrapport: ‘Lisa Ostermann is één brok energie en overtuigingskracht. Ze speelt pas haar tweede solovoorstelling en lijkt nu haar stem al gevonden te hebben. Ze houdt een urgent pleidooi voor zachtheid en empathie, zonder de woede die haar drijfveer is, te temperen. Een geweldig goed doordacht programma, even komisch als ontroerend.’ 

''Comédienne Lisa Ostermann is een natuurtalent. '' ★★★★

Trouw

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer