Papadag bestaat niet

Johnny Kraaijkamp & Soy Kroon
Wed 31 Jan ’24 20:30 - 22:10
Papadag bestaat niet
Wed 31 Jan ’24
20:30 - 22:10
  • Wed 31 Jan ’24
    20:30 - 22:10
    Philipszaal

Johnny Kraaijkamp and Soy Kroon not only share their personal stories in this comic performance, but also put themselves in the shoes of many others. Through hilarious skits, they shed a comic light on a number of unavoidable modern-day themes. For example, what are you still allowed to say today? And how can you not be forgotten when you're gone? Kraaij & Kroon are searching for answers to these questions. According to them, one thing is clear: there can be... no, there must be laughter.

Ze schijnen in hilarische sketches een komisch licht over een aantal onvermijdelijke, actuele en herkenbare thema’s. Bestaat papadag eigenlijk wel? Wat kan je vandaag de dag bijvoorbeeld nog zeggen? Wat gebeurt er als een komiek zijn humor is verloren? Hoe word je niet vergeten als je er niet meer bent? Kraaij & Kroon gaan op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Één ding staat volgens hen als een paal boven water: er kán... nee, er móét gelachen worden. 

Over Kraaij & Kroon

Het is voor Johnny en Soy bijzonder om samen op het toneel te staan. Ze hebben allebei een geschiedenis in de entertainmentwereld, maar beiden op een andere manier. De diverse kijk van de mannen op bepaalde thema’s, met 42 jaar leeftijdsverschil, maakt het komisch maar toch ook persoonlijk. “Ik ben natuurlijk al vader en opa geworden. Ik zit al heel wat jaren in deze ‘wereld’ en het is heel leuk om te zien hoe dat nu bij Soy gaat en dat maakt het dan ook extra bijzonder om samen met hem op het toneel te staan en dit met elkaar en het publiek te delen”, aldus Kraaijkamp. “Ik ga voor het eerst in mijn carrière comedy spelen. Het is voor mij een grote eer om dit naast Johnny te mogen doen. Ik denk ook dat veel bezoekers zich kunnen identificeren met verhalen uit deze voorstelling en dat is ook wat wij willen bereiken”, liet Kroon weten.

Credits

Regie Joep Onderdelinden Spel Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon Script Roel Bloemen & Joep Onderdelinden Muziek Diederick Ensink Lichtontwerp Jordy Veenstra Decorontwerp Marjolein Ettema Kostuumontwerp Regina Rorije Technisch Producent Koen Fischer – Eventslight Producenten Bram Verhaak & Diederick Ensink

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer