Onze Laatste Dag

KRACHTVOER Theater
Sat 9 Dec ’23 - Sun 10 Dec ’23
Een ode aan het leven
Sat 9 Dec ’23
-
Sun 10 Dec ’23

Geïnspireerd door de filosofie van de Levenskunst (Michel de Montaigne) viert Krachtvoer Theater in Onze Laatste Dag met spelers, muzikanten en kunstenaars van 8 tot 98 jaar, het volle leven. Omdat we weten dat het maar tijdelijk is. 

Laat je meenemen op een theatrale reis. We dalen de trap af voor een beeldend, associatief en muzikaal avontuur. Onze Laatste Dag is een bijzondere theatrale ervaring. Een poëtisch afscheidsritueel. Een organisch komen en gaan. Dat eindigt op een zacht, warm feestje van de dood (én het leven). 

Onze Laatste Dag is mogelijk gemaakt door: 
CKE | Vitalis WoonZorg Groep | VSB fonds | Fonds voor Cultuurparticipatie |  Provincie NoordBrabant

Over Krachtvoer Theater

KRACHTVOER Theater verbindt verschillende generaties met elkaar door middel van theaterprojecten. De projecten van KRACHTVOER Theater kenmerken zich door het gebruik van theater als middel om in te spelen op dit maatschappelijke vraagstuk; door met verschillende generaties samen theater te maken, verbinden we hen weer met elkaar. Tevens werkt zij in al haar projecten met de combinatie van amateurs en (semi)professionals en met een combinatie van kunstdisciplines, zodat ook de krachten van deze verschillende werelden elkaar op een positieve wijze kunnen beïnvloeden. Iedereen doet mee!

Lees meer op de website van Krachtvoer Theater

Credits

Concept en regie Maddy Kok Vormgeving Elian Smits Visuals and sounds Danny de Vlugt Zang Josine Overduin Drum Frank van Run Spel Marianne, Ria Els, Theo, Jaap Carina, Corine, Godelieve, Hanneke, Babbet, Ike, Chloë, Stach, Java en Beau Met dank aan Elsa van der Heijden (bewegingsadvies), Kommerien Boderick (inspiratie rituelen)

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer