FERM

Wildpark
KinderTheaterWeek
Sat 21 Oct ’23 - Sun 22 Oct ’23
Voor alle Steve Jobsen en Pipi Langkousen op de wereld
Sat 21 Oct ’23
-
Sun 22 Oct ’23

Ferm doet nooit iets half. Hij is zeg maar altijd een beetje… eh… veel. Hij heeft heel veel plannen en vindt het leuk om hele gevaarlijke dingen te doen, maar als iets niet lukt dan wordt Ferm ook wel heel boos. Te boos, want Ferm doet nooit iets half. En dan is iedereen ook boos terug en dan wordt Ferm heel stil. Op en dag, als Ferm weer eens te boos is geweest, ontdekt hij dat in een grote kist in de garage een ongevaarlijke Haai woont. Haai wordt een vriend die ziet dat Ferme niet boos is, maar boos heeft. Dat hij ook heel veel fantasie heeft en samen beleven ze een béétje grote avonturen.

Ferm is een beeldende, grappige ode aan het onaangepaste kind. Over alle Steve Jobsen en Pippi Langkousen op de wereld. Geïnspireerd op het temperamentvolle hoofdpersonage Ferm uit de gelijknamige boekenreeks van Tirza van Schie.

Fleur van Vegchel is een van de vaste makers bij Wildpark. Haar signatuur als maker is beeldend en poëtisch met oog voor detail en sluit goed aan bij de jonge doelgroep.

Credits

Regie Fleur van Vegchel Spel Dries Notelteirs & Marcel Roelfsema Decoradvies Jan Dams Regieadvies Annemiek Nienhuis Lichtadvies Jeroen Maasland Kostuums Emeliet Grond 

 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer