Nee, precies daarom

Nabil
Wed 10 Apr ’24 20:30 - 22:10
Vierde avondvullende show
Wed 10 Apr ’24
20:30 - 22:10
  • Wed 10 Apr ’24
    20:30 - 22:10
    Philipszaal

Nabil is back in theaters with his fourth full-length show: Nee, precies daarom. Nabil wonders if the conversation is over. Aren't we past our peak? Everything now been invented, said and done? No, and that's exactly why. Nabil has already completed three successful theater tours, and in 2023, he was one of the candidates for the television program 'Wie is de Mol?'.

Nabil vraagt zich af of we niet zijn uitgepraat. Zijn we niet over onze piek heen? Alles is inmiddels wel een beetje uitgevonden, gezegd en gedaan. Nee, precies daarom. Nabil heeft al drie succesvolle theatertournees achter de rug en was in 2023 een van de kandidaten van het televisieprogramma 'Wie is de Mol?'.

Over Nabil

De acterende, beatboxende, pianospelende cabaretier Nabil (Aoulad Ayad) werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Hij begon als humanbeatboxer bij theatergezelschap ISH. In 2006 werd hij als beatboxer Nederlands kampioen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan.

Als acteur speelde hij in verschillende series zoals ‘ONM’, ‘De Co-assistent’ en ‘Deadline’. Daarnaast was hij twee seizoenen te zien in de improvisatieshow ‘Alpacas’, de opvolger van ‘De Lama’s’ en was een van de panelleden van het programma ‘Baas Raymann’.

De droom om uiteindelijk als soloartiest een avondvullende voorstelling te maken bleef hem achtervolgen. Hij besloot in 2015 om zichzelf in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer