WARM

Kasper van der Laan
verplaatst naar 6 juli 2024
Sat 6 Jul ’24 20:00
Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy)
Sat 6 Jul ’24
20:00

Is it cool, chill, fresh or hot? It's Warm, the new performance by Kasper van der Laan. Absurd, unpredictable, disarming and hilarious (and sexy). Kasper continues to storm in and is incredibly funny. Kasper van der Laan was nominated for the Neerlands Hoop in 2020 for his performance 1 Kilo, was chosen by de Volkskrant as the comedy talent of 2019, was the audience winner of the Leids Cabaret Festival 2018 and is a member of Comedytrain. Discover this unique comedian!

Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Ook zijn tweede voorstelling werd WARM ontvangen. ''Het is meteen weer duidelijk waarom zijn tweede voorstelling er een was om naar uit te zien.'' (Volkskrant ★★★★), ''Met Warm heb je een knotsgekke avond, waarop het geregeld onbedaarlijk lachen is’.'' (NRC ★★★★).

Kasper van der Laan werd in 2020 genomineerd voor de Neerlands Hoop voor zijn voorstelling 1 Kilo, werd door de Volkskrant verkozen tot het comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain. 

Genomineerd voor cabaretprijs de Poelifinario
Uit het juryrapport: ‘Kasper van der Laan is een meester in het bespelen van de zaal. Of het nu om een cursus zwaaien of boerderijdieren nadoen gaat, als publiek ga je voor de bijl. De wereld ziet er na Warm wat lichter, geestiger en ook een tikje vreemder uit. Als ware het een collectief ritueel, open en toegankelijk, trekt Van der Laan je binnen zijn ‘inner circle’. Hierdoor gaan zijn anekdotes erin als warme broodjes en biedt ‘Warm’ het publiek uitbundig plezier en allesomvattende troost.’

  • Deze voorstelling zou eigenlijk te zien zijn op donderdag 29 februari, maar is wegens ziekte verplaatst naar de nieuwe datum 6 juli 2024. Kaartkopers hebben via mail bericht ontvangen. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer