Witte Ruis

Soundos El Ahmadi
Thu 3 Apr ’25 20:30
Thu 3 Apr ’25
20:30

Witte ruis is een constante geluidsstroom waarop baby´s heerlijk kunnen slapen. Zo ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk. Zelf ervaart Soundos hele andere soorten ´witte ruis´. En die hebben zeker geen kalmerende werking. 

Mensen die haar tegenwerken, vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders die online haat verspreiden. Maar Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger. Het zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt.

Zoals de Theaterkrant al schreef over haar laatste voorstelling Comeback Kid: “Maak geen ruzie met Soundos, want je staat tegenover een vleesgeworden stroomstootwapen, honkbalknuppel en verbaal kanon.” Dat egoïsme heeft een positieve invloed gegeven aan haar leven. Ze is gelukkig en haalt succes na succes. Wij kijken daarom met enthousiasme en een paar angstzweetpareltjes uit naar de nieuwe voorstelling van Soundos: Witte Ruis.

Soundos is lid van Comedytrain en was te zien in televisie-programma's Expeditie Robinson, All Stars & Zonen, Drag Race Holland en Ik ga stuk!

“Met Comeback Kid laat Soundos niet alleen zien dat ze er definitief bij hoort, maar dat ze tot de top behoort.”

Theaterkrant, keuze van de criticus

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer