TEKST & MUZIEK: JIM JACOBS & WARREN CASY

Grease De Hitmusical

Wed 11 Oct ’23 - Sun 15 Oct ’23
Let’s go together!
Wed 11 Oct ’23
-
Sun 15 Oct ’23

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. 

Om die verjaardag te vieren komt er een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het wordt een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits. 

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde? 

Grease staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dans. Deze show wil je niet missen. Kom het live beleven in het Parktheater. Let’s go together!

Credits

Met William Spaaij, Marjolijn Touw, Esmee Dekker, Jonathan Vroege, Joanne Rozal, Maxime Karsten, Cheyenne Latul, Kaylee Peters, Gino Korsel, Jules Avery, Beau Jones e.a. | Tekst en muziek Jim Jacobs & Warren Casy | Regie Servé Hermans | Choreografie Daan Wijnands | Muzikale supervisie en Arrangementen Ad van Dijk | Decor en kostuumontwerp Joris van Veldhoven