Thank You For The Music

ABBA The Music
Tue 25 Mar ’25 20:00
A Tribute to ABBA
Tue 25 Mar ’25
20:00
  • Tue 25 Mar ’25
    20:00
    Hertog Jan Zaal

ABBA heeft een tijdloze aantrekkingskracht en blijft alle leeftijden aanspreken. Deze muzikale feel-good show is een fantastische avond uit voor alle ABBA-fans en liefhebbers. 

De 9-koppige showband met 4 topvocalisten staat garant voor een geweldige performance van de ABBA-songs. Wat deze show extra bijzonder maakt, is dat de songs zowel vocaal als muzikaal op een originele wijze worden vertolkt. De bandleden en vocalisten zijn stuk voor stuk grote ABBA-fans, te horen aan hun enthousiaste en energieke uitvoeringen.

In deze twee uur durende show komen alle grote hits voorbij, waaronder WaterlooMamma MiaDancing Queen en Money Money Money. De opzet van de show met een groots showpodium, visuals en veel licht, zal ongetwijfeld bijdragen aan de algehele sfeer en de nostalgische reis naar de tijd van ABBA. Het feit dat ABBA The Music géén tributeband en géén musical is, maar zich volledig richt op het brengen van de muziek van ABBA, zal zeker in de smaak vallen bij fans die verlangen naar een authentieke muzikale ervaring.

Een niet te missen concertshow voor iedereen die houdt van de tijdloze en aanstekelijke muziek van ABBA. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer