De Schaamte Lozen

Wildpark
Sat 13 Apr ’24 - Sun 14 Apr ’24
Sat 13 Apr ’24
-
Sun 14 Apr ’24

Je hebt van die mensen die zich nergens voor schamen. Die alles durven benoemen. Die zich van niemand wat aantrekken. Die hun smoel durven opentrekken. Die als een orang-oetan op hun borst roffelen om aandacht te trekken. Die ruzie durven maken. Die overal over durven praten. Die alles op de socials gooien in de volle overtuiging dat iedereen daar op zit te wachten. Die zichzelf in de etalage durven zetten. De Schaamte Lozen. 

De groepsdruk is groot om daar aan mee te doen, maar dat zit niet bij iedereen in het DNA. Met de spelers van het productie atelier (11+) van Wildpark duik je in de wereld van de schaamte. De Schaamte Lozen is een montagevoorstelling met uit hun leven gegrepen verhalen waarin werkelijkheid en fantasie door elkaar lopen. Over wanneer de schaamte je overvalt, wat die teweeg brengt en wat er zou gebeuren als we vrij van schaamte zouden zijn.

Credits

Spelers Jules Smit, Karlijn Broekhuizen, Liv van Kollenburg, Lola Dekkers, Ella Suissa, Roman Mol, Anna Giunti Regie Fleur van Vegchel en Annemiek Nienhuis Decorbouw Kees de Kanter Kostuumadvies Emeliet Grond Licht Geert Colsen

 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer