Sextalk

Daphne Gakes
Fri 25 Nov ’22 19:00 - 20:00
Fri 25 Nov ’22
19:00 - 20:00
  • Fri 25 Nov ’22
    19:00 - 20:00
    Pand P Midden Zaal

Seksprofessor en theatermaker Daphne Gakes stoomt je in één uur klaar om een gezond seksleven te krijgen en te houden. 

Er zijn veel mythes over seksualiteit die tijdens deze sextalk allemaal doorbroken worden. Na afloop kijk je elkaar aan en je denkt: ‘Als we dit toch eerder hadden geweten.'

Seksprofessor Daphne Gakes praat over gender, consent en seksualiteit. Gakes is een begenadigd spreker én schrijver, die de afgelopen maanden door alle grote kranten en vrouwenbladen uitgebreid is geïnterviewd. Ze is maker van de podcast en videoserie Tussen de Lakens en debuteerde in 2019 met het boek en de gelijknamige show Ik Daphne Gakes.

Parktheater Eindhoven merkt de behoefte om seksualiteit breder bespreekbaar te maken op, en speelt hier graag op in. Natuurlijk door het programmeren van een uiteenlopend theaterprogramma waarin allerlei facetten van seksualiteit en beleving aan bod komen. Maar daarnaast ziet het Parktheater een wezenlijke maatschappelijk functie voor zichzelf weggelegd; Hoe komen we samen in gesprek en zoeken we de verdieping op? In Sextalks benaderen we seksualiteit vanuit verschillende invalshoeken en disciplines.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer