Maakt niet uit

Yunus Aktas
Thu 27 Mar ’25 20:30
Thu 27 Mar ’25
20:30
  • Thu 27 Mar ’25
    20:30
    Locatie: Natlab - Podiumzaal

Volgens Albert Camus is het leven zinloos en worden mensen geconfronteerd met absurditeit omdat ze zoeken naar betekenis in een wereld die geen intrinsieke betekenis lijkt te hebben. Niet dat Yunus weet wat intrinsiek betekent, maar dat maakt voor de voorstelling niet uit.

Je kan Yunus kennen van het Cameretten Festival waar hij in 2022 alle prijzen won. Of van zijn televisie- optreden in de Avondshow Stand-ups met Arjen Lubach. Of uit Toomler in Amsterdam. Maar de kans is groter dat je hem helemaal niet kent. Dat maakt Yunus niet uit. De titel van deze voorstelling maakt hem ook niet uit en zelfs niet of je komt kijken. Hij gaat toch wel spelen. Elke avond weer.             

  • Excl. consumptie

“Yunus heeft de lachers op zijn hand, hij is een innemende persoonlijkheid en zijn droogkomisch talent is groots.”

Jury Cameretten Festival 

Over Yunus Aktas

Yunus is geboren en getogen in Barneveld. In 2016 bezoekt Yunus voor het eerst Toomler in Amsterdam met het idee om een keer stand-up comedy uit te proberen. Dat blijkt een succes, want in 2017 mag hij auditie doen voor Comedytrain. Begin 2018 is Aktas dan officieel lid. Tegenwoordig treedt hij daar regelmatig op en weet hij het publiek op zijn hand te krijgen met zijn alledaagse, maar toch absurde anekdotes. In 2022 wint Yunus zowel de jury- als de publieksprijs op Cameretten Festival. Onlangs was Yunus te zien als één van de cabaretiers in het programma de Avondshow Stand-ups van Arjen Lubach.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer