Natlab

Podium op Strijp-S!
Gevestigd aan de Kastanjelaan 500 in Eindhoven.


Voor iedereen die houdt van goede films, van zon op het terras, van theater, filmspecials, heerlijke films en vrolijk theater voor jeugd & famile, voor talkshows en kunst. Voor fijne momenten in tof Strijp-S.

Samenwerking
Parktheater deelt graag zijn kennis van theater en het (internationale) theater- en danslandschap. Ook met (film)theater Natlab, dat graag het aanbod van theater nieuw leven in wil blazen. Sinds 2019 is er daarom een samenwerking tussen beide instellingen. 

Doorstroming
Het Parktheater programmeert in Natlab elk theaterseizoen enkele tientallen voorstellingen. Een bijkomend voordeel van een programmering onder één paraplu is een betere doorstroming van theatergezelschappen van een klein naar een groter podium.

Natlab
Sinds 2013 is Natlab een filmtheater met een breed aanbod culturele activiteiten, zoals film, theater, dans, exposities, lezingen en debatten. Bovendien heeft Natlab een café-restaurant waar je kunt lunchen of dineren.
Natlab heeft zes (film) zalen. De theaterzaal biedt plaats aan 178 mensen. In de zomer kun je bij Natlab op de binnenplaats gratis films kijken in de open lucht.

Adres en openingstijden
Natlab, het vroegere Natuurkundig Laboratorium van Philips, ligt aan de Kastanjelaan 500 op Strijp S.
Natlab is van maandag t/m zondag geopend.

Bekijk alle praktische informatie op de website van Natlab.

Natlab doet meer!
Bekijk het gehele film en theater programma ook op natlab.nl

 

van 3