Meesterlijk Feest

Robèrt van Beckhoven
Wed 5 Feb ’25 20:00
De theatrale foodexperience
Wed 5 Feb ’25
20:00

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dicht bij het publiek. Meesterlijk Feest! is een gezellige voorstelling die bij iedereen in de smaak zal vallen. 

Het is altijd feest, als de bakker is geweest! Want, wat is er nu feestelijker dan het vieren van je verjaardag, je bruiloft, de geboorte van je (klein)kinderen of het kampioenschap van je favoriete voetbalclub! Er is altijd wat te vieren en wat al deze gelegenheden met elkaar verbindt is… de bakkerij. Hét onderwerp waar Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven graag zijn tanden in zet tijdens zijn theatrale food-experience: Meesterlijk Feest!

Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die jou met zijn verhalen en anekdotes over het bakkersvak aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. In de voorstelling Meesterlijk Feest! serveert hij -letterlijk aan zijn tafel- een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, voorzien van mooie verhalen en een theatraal sausje. Van oliebollen, paaseitjes of oranje tompoezen tot de kerststol en een prachtige bruidstaart. Want… het is altijd feest, als de bakker is geweest !!

Robèrt is te zien in programma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer