Ja, leuk

Pieter Derks
reprise
Tue 22 Apr ’25 20:00
Altijd scherp en kritisch, maar altijd genuanceerd
Tue 22 Apr ’25
20:00

Pieter Derks komt met een nieuwe voorstelling, dus dat betekent een stortvloed aan actuele grappen, over waar we nu weer in beland zijn met z’n allen. Niemand die zo bovenop de tijdgeest zit als hij. Altijd scherp en kritisch, steeds vaker uitgesproken, maar nog steeds genuanceerd. 

En altijd op zoek naar hoe het óók kan. Want al die vileine grapjes zijn niet bedoeld om iets kapot te maken. Ze zijn er als troost en ontlading, als relativering en als noodkreet. Want het enige wat hij wil is een avond, een voorstelling, een land en een wereld waarvan je volmondig kan zeggen: ja, leuk.

Zijn vorige twee voorstellingen werden genomineerd voor de Poelifinario. “Zijn verfrissende, mild-ironische kijk op de actualiteit verdient het grootste publiek”, schreef het AD. Zet je schrap voor een compleet avondje uit, over alles dat hopeloos misgaat, maar dan met zoveel energie, muziek, zelfspot en levenslust gebracht dat je toch nog denkt: ja. Leuk.

Credits

Met Pieter Derks Regie Jessica Borst Uitvoerend Producent Bodil van der Lee Muziek Pieter Derks, Leon Sibum, Lisa Ann Jonker en Dave Wismeijer Geluid Andreas Breiter Licht en lichtontwerp Laurens Schoonheim Decor Roos Veenkamp Styling Mirte Engelhard

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer