Loulou & Lou en de Swingende Sinterklaasband

LouLou & Lou
reprise
Sun 24 Nov ’24 11:00
De enige echte Swingende Sinterklaasband!
Sun 24 Nov ’24
11:00 - 11:45
  • Sun 24 Nov ’24
    11:00 - 11:45
    Reprise
    Philipszaal

Vorig jaar stond het Limburgse gezelschap Loulou & Lou voor het eerst in het Parktheater. Dit theaterseizoen komen ze nog een keer terug met hun swingende Sinterklaasband! We gaan dansen, zingen en gieren van het lachen met de leukste Sinterklaasmuziek. Een muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. 

Hoe doet een drummer? Hoe klinkt disco? Tokkel op je eigen luchtgitaar! En speel zo samen met Loulou & Lou de enige echte Swingende Sinterklaasband! Samen beleven we de super sinterklaashits en nieuwe nummers in alle stijlen. Zo leren we kennismaken met jazz tot klassiek, in een heerlijk feestelijk decemberjasje. Alles om onze kinderen de liefde voor échte muziek mee te geven. Het mooiste Sinterklaascadeau dat er is!

Alle bekende en nieuwe sinterklaasliedjes komen in alle stijlen in een complete theatershow voorbij! Samen met Loulou & Lou en de hele Swingende Sinterklaasband, met echte muziekpieten. Samen swingen en zingen we de Pepernoten samba tot een jazzy Bonne Bonne Bonne en Dag Sinterklaasje in rrrrock ‘n roll.  Alles om kindjes van ongeveer 3 tot 6 jaar die eerste échte live muziek beleving mee te geven. Op het podium én in de stoeltjes. Voetjes die niet kunnen stilstaan bij disco, hoofdjes die weer tot rust komen bij jazz, en dan weer samen op de luchtgitaar bij rock ‘n roll. 

  • Excl. consumptie 
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer