Viva España

Wildpark
Fri 12 Apr ’24 - Sun 14 Apr ’24
Fri 12 Apr ’24
-
Sun 14 Apr ’24

Lloret de Mar is calling! Alle remmen los in een wereld vol clubs, poolparty’s en eindeloze boulevards met palmbomen. Feestvieren dus. Het is er warm. Broeierig zelfs. Zwoele zomeravonden op stampende beats. De liefde van je leven tegenkomen. Romantisch wandelen aan het strand. Of te veel drinken en toch nog willen dansen. Je hele hotelkamer vol lege pizzadozen. Of de villa die je gehuurd hebt met je vriendengroep, met privé zwembad bestieren. Of heel lang napraten over die gast die het echt allemaal niet begreep. Of een plezierritje op een bananenboot. Want wat doe je als je kop de hele dag in de fik staat? En wat voel je als je onder groepsdruk toch maar doorgaat? En wat gebeurt er als je je eenzaam voelt in de massa? En wat denk je als je helemaal naar de getver bent gegaan? 

Viva España is een fysieke voorstelling, een caleidoscoop aan acts en beelden. De jonge spelers van het productieatelier (14+) springen van links naar rechts, gaan kopje onder, drijven de spot met zichzelf en daarmee een hele generatie pleziermakers die de toerist uithangen. Want: Lloret is van ons!

Credits

Spel Vlinder de la Brassine, Vera Lockefeer, Loïs van Rooij, Simone Vroemen, Juul van Osch en Janne Reijnders Concept & Regie Lenneke Maas en Tegest Pecht Guido Licht Geert Colsen Vormgeving & Kostuum Lenneke Maas

 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer