Zandweg 17, Wormer

Marcel van Roosmalen & Eva Hoeke
Thu 30 Nov ’23 20:00 - 21:30
Een voorstelling over misverstanden, buren, barbecueën en altijd wind tegen
Thu 30 Nov ’23
20:00 - 21:30
  • Thu 30 Nov ’23
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal

In 2021, journalist, columnist and writer Marcel van Roosmalen, together with Gijs Groenteman, appeared in a sold-out Philipszaal with De Pannekoekencaravan. Now Marcel is back, and this time with journalist and partner Eva Hoeke. They will bring their performance Zandweg 17, Wormer. At the time of writing this brochure, the content of the performance is not yet known. You’ll find further details at parktheater.nl.

Marcel van Roosmalen is journalist, columnist en (reportage)schrijver. Hij heeft een arendsoog voor het menselijk tekort en staat bekend om zijn droge humor. Zelf lacht hij nergens om. Marcel maakte recent met Gijs Groenteman de succesvoorstelling De Pannekoekencaravan en bracht de boeken TOTAAL en TOTAAL 2 uit.

Eva Hoeke is journalist en schrijft een wekelijkse column voor Volkskrant Magazine. Verder interviewt ze voor o.a. Volkskrant en LINDA en was ze tafeldame bij DWDD. Eerder verscheen van haar de bundel De stad, de kroeg en de man en Als het maar niet op ons lijkt, het boek dat ze samen met Marcel schreef.

Credits

Tekst en spel Marcel van Roosmalen & Eva Hoeke Regie Wimie Wilhelm

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer