Hommage aan de clown

Arno Huibers
Chaplin and other famous clowns by Arno
Fri 11 Oct ’24 - Sun 15 Dec ’24
Fri 11 Oct ’24
-
Sun 15 Dec ’24

De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers, en in deze magische voorstelling brengt hij een ode aan de 'grote meesters' van de clownswereld met zijn eigen unieke interpretaties van wereldberoemde acts.

Laat je meevoeren in de zwart-witte wereld van de vroege film met Arno's briljante vertolking van Charlie Chaplin en Buster Keaton in "Limelight." Vervolgens verdwalen we samen met een stoffige toneelmeester in een hilarische drumact geïnspireerd door de jonge Rowan Atkinson, later bekend als Mr. Bean.

De wereldberoemde clown Slava Polunin, bekend van “Snowshow" inspireert Arno tot een romantische en komische datingact onder het 'pluchen maanlicht’ compleet met twee gigantische telefoons. Deze act zal je hart met een glimlach doen smelten.

Arno Huibers sluit de voorstelling af met een uiterst fantasierijke, kleurrijke multimediale act. Hierin brengt hij de clown naar de 21ste eeuw en toont hij zijn meesterlijke vakmanschap in zijn eigen intieme Eindhovense theater.

Beleef de magie van de clown door de ogen van Arno Huibers. Kom en geniet van een avond/middag vol humor, nostalgie en ontroering, en laat je betoveren door de kunst van de clown!

  • Regie: Geert Niland / techniek Rob Bügel
  • Plaats Arno's Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven
  • Reserveren  www.ticketkantoor.nl/events/arnostheater
  • Informatie: www.arnohuibers.nl

Data:  11 & 13 oktober / 8 & 10 november / 13 & 15 december 2024. Aanvang vrijdagen 20 uur / zondagen 15 uur. Entree volwassene € 16,- / kind (welkom vanaf 6 tot 16jr) € 10,-  Gratis koffie/thee vooraf

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer