Zomer van Dertien

Theater, cabaret, muziek, quizzen & meer!

Beleef in juli & augustus de Zomer van Dertien; theater, muziek, quizzen & meer! Geniet van donderdag t/m zondag van theater.  

Van bekende cabaretiers en lokale muzikanten tot quizzen en spellen. De hele zomer is er voor ieder wat wils. Bekijk hieronder het programma en bestel je kaarten. Vanwege de maatregelen is er maar beperkt plek dus ben er snel bij! 

Je kunt per voorstelling maximaal vier kaarten bestellen; het maximaal aantal personen waarmee je aan een tafel mag zitten. Alle prijzen zijn exclusief hapjes en drankjes. Die bestel je op de avond zelf. Bij de cabaret- en muziekavonden start het programma steeds om 20.00 uur, inloop is vanaf 18.00 uur zodat je nog lekker kunt borrelen en eten in het restaurant. 

Vanwege het wijzigen van de coronamaatregelen (n.a.v. persconferentie op 9 juli) vinden alle activiteiten binnen plaats, in het restaurant of in de Kameleonzaal. Je kunt vooraf eten in het restaurant. Testen voor deze voorstellingen is niet nodig, uiteraard gelden de huidige coronamaatregelen. 

Bekijk hier een filmpje met leuke sfeerbeelden