Coach

Arnout van den Bossche
Sat 15 Mar ’25 20:30 - 22:00
De beste investering in jezelf
Sat 15 Mar ’25
20:30 - 22:00

Arnout Van den Bossche werkt momenteel met Coach een uitverkochte tournee af in Vlaanderen. In het voorjaar van 2025 trekt hij met deze show naar Nederland.

Het is tegenwoordig meer dan ooit belangrijk om ´te werken aan jezelf´. Of het nu gaat over daten, ondernemen of de rommel in je huis. Gelukkig staan tal van zelfverklaarde coaches klaar om je te helpen. Maar het aanbod is de afgelopen jaren zó sterk toegenomen dat je een coach nodig hebt om je weg te vinden in de wildgroei van coaches. Gelukkig is er Arnout! Voor zijn nieuwe show Coach dook deze Vlaamse cabaretier in de coachingwereld, en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger. Met zijn gekende schema’s geeft hij duidelijke en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

De afgelopen jaren speelde Arnout in meer dan honderd theaters in Nederland met zijn shows Burn-out voor beginners en De Relatiefluisteraar. Hij was finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van de Humo’s Comedy Cup in Vlaanderen.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer